top of page
Graasland Harold en Emiel 2 vierkant.jpg

Schoolvoorstellingen

Tg Graasland speelt heel graag haar voorstellingen op scholen. Want daar zit ons publiek, kinderen die onbevangen en open staan voor nieuwe belevenissen, zoals een fantasievolle theatervoorstelling.


Wij proberen zoveel als mogelijk zelfredzaam te zijn als het op schoolvoorstellingen aankomt. Wat wil zeggen: als de speelruimte groot genoeg is en de ruimte enigszins verduisterd zou kunnen worden, dan komen we al een heel eind om één van onze prachtige voorstellingen op uw school te kunnen spelen.

Nagenoeg al onze voorstellingen gaan gepaard met een lesbrief of educatiemateriaal anderszins. Hiermee laten we de voorstelling niet alleen maar voor zich spreken, maar dagen we de kinderen en scholen uit om deel te nemen aan ons gedachtengoed dat de voorstelling met zich mee draagt, op een creatieve en educatieve manier.

Indien u interesse heeft in een schoolvoorstelling of meer informatie wenst, neem dan contact op met ons boekingskantoor Buro Bannink, zij helpen u vriendelijk en graag verder. Druk op het logo hieronder en u komt vanzelf op hun contact-pagina:

logo-buro-bannink-boven-transparaht-300x141.png

Wij hebben uiteraard wat goede tips voor u:

Wilt u eens het Sinterklaas-feest op een andere manier vieren op uw school? Dan leent de voorstelling Wachten Op Kado zich hier uitermate goed voor.


Wilt u op een creatieve en originele manier de problematiek van zwerfafval en klimaatverandering onder de aandacht van de leerlingen brengen, dan is Pfff als voorstelling, inclusief het uitgebreide lesmateriaal, hier zeer geschikt voor.

wachtenop2d.jpg
Pfff poster meer aangepast.jpg
bottom of page