top of page
wachtenopkado1.jpg

Wachten Op Kado

icon-4-1.png

Trailer Wachten Op Kado

WOK
Deze voorstelling werd
gemaakt met en gespeeld door Rutger Buiter. Rutger speelt al jaren bij de beeldende en spectaculaire Theatergroep Vis à Vis (Almere) en heeft daarnaast ook verschillende eigen soloprojecten gemaakt onder de naam NITWIT.
Zijn beeldende manier van verhalen vertellen past enorm bij onze Graasland-stijl. We kijken er erg naar uit om samen met hem te werken en om Graasland met zijn expertise van spektakeltheater uit te breiden en te verrijken.
Wachten Op Kado is mede tot stand gekomen met de ondersteuning van Verkadefabriek Den Bosch.
Scenefoto WOK.jpg
kerstmuts.png
mijter.png
‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen de dozen met precisie en kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s gepakt en gestapeld worden en er mag niets mis gaan. 

Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid. Maar dat is moeilijk in te pakken… Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Staat er iets over in de handleiding? Moeten ze wachten op kado’s?
Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s. En er is haast bij, want er leeft altijd wel iemand in de Gloria.

Tijdens de Sinterklaasperiode is deze voorstelling geheel verpakt in Sinterklaassfeer en tijdens de Kerst steken we haar in een rood met wit kerstjasje!
bottom of page